به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی چهارشنبه صبح در بازدید از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اظهار کرد: اقتصاددانان کمتر به سیاست اقتصاد مقاومتی توجه میکنند، منظور من از اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد مردمی است نه دولتی.
وی افزود: در حوزه واسپاری شهرستانها مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را در قلعه گنج اجرا کردیم و قرار شد یک شرکت، توسعه فرهنگی اقتصادی اجتماعی این شهرستان را به عهده بگیرد اما همان دوران هم عدهای باور نداشتند که این مدل میتواند موفق باشد.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: چرا سبک مدیریت را بر اساس پایتخت در نظر میگیریم؟ چطور در این صورت میخواهیم یک توسعه پایدار اتفاق بیافتد؟ مراد ما از توسعه یک توسعه مستمر و دائمی است.
وی گفت: ما با مدل اقتصاد مقاومتی بروکراسی دولتی را تا حدی دور زدیم و تصمیم سازی را مستقیم به منطقه بردیم و قرار نیست چند سال طول بکشد تا یک تصمیم بگیریم چرا که اگر مدل گذشته درست بود که جمعیت روستاها با کاهش روبرو نمیشد.
رزم حسینی تصریح کرد: با توجه به مدل ما یک نهاد اقتصاد مقاومتی نقش دولت اقتصادی استان را بازی میکند و دولت فقط نقش پشتیبان را بر عهده دارد و تصمیمات وفق مقررات جاریه گرفته میشود.
وی گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاونت اقتصادی با مشارکت هم یک کار مشترک انجام بدهند و یک نهاد اقتصاد مقاومتی را پیاده سازی کنند تا در سال آینده از آن رونمایی کنیم.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: وقتی تخصیص منابع در تهران انجام میشود یا نظام هزینه و درآمد نداریم چه رقابتی بین مدیریت استانها میتواند وجود داشته باشد؟ چه انتظاری داریم که تحولی ایجاد بشود؟
وی تاکید کرد: در نظام اداری ما به دلیل عدم ثبات مدیریت، چه انتظاری میتوان داشت که یک شهرستان با منابع مشخص یک کار پایدار انجام بدهد لذا دو راه داریم یا یک مدیر جاریه باشیم یا دنبال یک سبک جدیدی باشیم که با سختی ممکن است همراه باشد.
نظر شما